Koulutus

Uudenmaan Nuoret Kotkat järjestää koulutuksia vertaisohjaajille ja aikuisille. Omien kolutuksien lisäksi Nuorten Kotkien keskusliitto järjestää koulutustilaisuuksia.

Uudenmaan Kotkien vertsukoulutuksissa on vaihteleva teema. Viimeaikaisia teemoja ovat olleet hyvinvointi, kiusaaminen sekä tunnetaidot. Perinteisesti vertsukurssit järjestetään siten, että keväällä järjestetään alueiden omat koulutukset , joista vastaavat alueiden omat toimijat. Syksyllä järjestetään koko Uudenmaan piirin alueen nuorille yhteinen koulutus.

Joka vuosi alkusyksystä järjestetään Uudenmaan Nuorten Kotkien suunnitteluviikonloppu, jossa ideoidaan tulevan vuoden toimintaa sekä keskustellaan ja käydään läpi ajankohtaisia asioita. Vuosittaisen ohjelmakalenterin luomisen lisäksi tulevina vuosina pohditaan lasten ja nuorten osallisuutta japaikallisen kotkatoiminnan kehittämistä. Viikonloppu on tarkoitettu kaikille jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita Uudenmaan Nuorten Kotkien toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta.